Jannette Ozinga

Coach | Therapeut

Investering

Het tarief voor een losse sessie is € 125,-

Speciale prijs 3-maanden programma €  825,00

inclusief 7 sessies van 1,5 à 2 uur,  e-mail-consulten, tips, oefeningen en extra informatie om tussen de sessies in actief mee aan de slag te gaan.

Meer informatie over de begeleiding en eventuele vergoeding door zorgverzekeraars vind je via deze link.

  • Persoonlijke begeleiding en training zijn niet bedoeld als vervanging voor de reguliere geneeskunde, wel als aanvulling. Maak je je zorgen over je gezondheid, ga dan (ook) naar je huisarts.
  • Ik ben geen arts en daarom niet bevoegd om diagnoses te stellen. Ik kan je wel helpen om jezelf te bevrijden van eetbuien en eetstoornissen als boulimia, eetbuistoornis (Binge Eating Disorder) en andere (niet) gespecificeerde eetstoornissen (vroeger eetstoornis NAO) door middel van persoonlijke begeleiding, coaching en training.
  • Bij anorexia (BMI lager dan 17,5) of ernstige bijkomende somatische (lichamelijke) klachten of psychische stoornissen, kan het zijn dat ik terug verwijs naar de huisarts zodat deze je door kan verwijzen naar specialistische hulp die beter aansluit bij wat je nodig hebt
 
Persoonsgebonden budget (PGB)

Het persoonsgebonden budget (pgb) is een subsidie van de overheid waarmee mensen naar eigen behoefte zorg in kunnen kopen. Dit is bedoeld voor mensen die door ziekte een beperking of gebrek bepaalde zorg nodig hebben. Het is mogelijk om een persoonsgebonden budget in te zetten voor counselling. Controleer hier of je in aanmerking komt voor het persoonsgebonden budget.

 

Ik maak gebruik van Cognitieve GedragsTherapie, Eetstoornistherapie, Hypnotherapie, NLP en Regressietherapie.

 

Voorwaarden 3 maanden programma

Je bent het zat en echt toe aan een rigoureuze verandering in je leven.

Je bent bereid daar alles voor te doen en ook de diepte in te gaan.

Je wilt drie maanden lang intensief aan de slag met je bevrijding.

Je bent bereid alle huiswerkopdrachten ook daadwerkelijk te doen.

Je komt iedere twee à drie weken voor een sessie naar Follega.

Je mailt tussendoor je voortgang en deelt eventuele vragen of struikelblokken.

Betaling in één keer een bedrag van € 825,00 of in 7-termijnen van € 120,00 via pinbetaling of overboeking. Als voor je verzekeraar een factuur per sessie noodzakelijk is, dan geldt automatisch het 7-termijnen tarief.

Mocht je, door overmacht, toch een afspraak moeten afzeggen, doe dit dan minimaal 48 uur voor onze afspraak. Is het korter van tevoren, dan moet ik helaas de afspraak toch in rekening brengen.

Maak direct een afspraak of vraag meer informatie

Wil jij onderzoeken hoe dit 3-maanden programma jou kan helpen jezelf te bevrijden van je eetprobleem, eetbuien of eetstoornis? Boek dan een startsessie. Via onderstaande button kun je direct een afspraak hiervoor maken.