Jannette Ozinga

Coach | Therapeut

Als ervaringsdeskundig eetstoornis therapeut/coach werk ik met de behandelmethodes van Charlie Paludanus, therapeut en oprichtster van vrijvaneetstoornis.nl en schrijfster van het boek Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia. Aan de hand van haar LEVEN-methode, boek en succesvolle Bevrijd Jezelf–drie maanden programma help ik je jezelf bevrijden van eetbuien, boulimia, eetstoornis en/of obsessie voor gewicht, sporten en eten. Daarbij werken we zowel aan het normaliseren van je eetpatroon als aan de onderliggende problemen. Omdat je alleen dan volledig kunt herstellen van je eetstoornis en vrij in het leven kunt staan

Bevrijd jezelf  in 3-maanden 

Ben je het zat dat eten, niet eten, eetbuien en je gewicht je leven beheersen?

Schaam je je, voel je je ongelukkig en eenzaam?

Zie je je leven aan je voorbij gaan zonder dat je er grip op lijkt te hebben?

Dan is het “Bevrijd Jezelf” 3-maanden programma waarschijnlijk wat voor jou.

Stel je voor dat je bevrijd bent van je eetstoornis?

Zodat…

je je energie kunt richten op wat je werkelijk wilt en kunt in je leven.

je zelfvertrouwen hebt en je lekker in je vel voelt.

je een ontspannen relatie hebt met eten en je er steeds meer ook onbevangen van kunt genieten.

Voor wie?

Dit coachingsprogramma is speciaal voor mannen en vrouwen met onbedwingbare eetbuien (BED), boulimia en/of een dwangmatige relatie met eten, gewicht of sporten die er helemaal klaar mee zijn en zich NU willen bevrijden van hun eetstoornis.

Praktisch

Intensief 3 maanden programma;

Iedere twee weken een individuele coachsessie van 1,5 uur: totaal 7 sessies aangevuld met e-mail coaching tussen de sessies in.

Het belangrijkste werk zit tussen de sessies in. Dan ga je namelijk zelf actief aan de slag met de inzichten uit de sessie. Je ontvangt daarvoor na iedere sessie inzicht gevende en diepgravende huiswerkopdrachten compleet met extra info, tips en oefeningen.

Tussen de sessies in krijg je steeds een e-mail consult waarin je direct feedback krijgt op je vorderingen, vragen en huiswerkopdrachten zodat je met die tips weer verder kunt.

De coachingsessies vinden plaats in mijn lichte, ruime praktijk in mijn boerderij.

Tijdens een startsessie kijken we samen of dit programma jou kan helpen.

Programma

Tijdens dit 3-maanden programma werken we volgens het door Vrij van Eetstoornis ontwikkelde L.E.V.E.N.©-model waardoor je grip krijgt op je leven en leert om in alle voorkomende situaties vrije keuzes te maken waar je altijd achter kunt staan. In het programma komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor herstel.

Hieronder een beschrijving van de 7 sessies:

1. Lessen

Welke lessen kun je leren uit je huidige gedrag en wat heb je er nog van te leren voordat je dit los kunt laten?

2. Energie

Waar wil jij je energie op richten? Wat zijn de doelen die je werkelijk wilt bereiken in je leven en hoe wil jij ten opzichte van eten en jezelf staan?

3. Reparatiewerk

Wat moet er nog besproken, gerepareerd, opgeruimd worden voordat je werkelijk de omslag kunt maken en kunt herstellen van je eetstoornis? In deze sessie leer je de belangrijkste les uit het L.E.V.E.N.©-model: vrij kiezen.

4. Vrij Eten

Wat is normaal eten? Hoe doe je dat ook als je angst hebt om aan te komen? Wat is belangrijk om op te letten en hoe verander je je huidige gewoontes?

5. Zelfbeeld & zelfvertrouwen

Hoe sta jij ten opzichte van jezelf en hoe ontwikkel je een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen.

6. Jezelf blijven in contact met anderen & emoties

Wat gebeurt er bij jou in de wisselwerking met anderen? Kun jij dan nog aangeven wat je wilt of nodig hebt? Of laat je je beïnvloeden door wat anderen van je vinden of willen en verlies je jezelf uit het oog? In deze sessie leer je voor jezelf opkomen en bij jezelf blijven.

7. Werken aan de toekomst

Je hebt je doelen helder, weet waar je voor staat en wat je wilt. Hoe zorg je nu dat je je doelen ook bereikt en kun je, ook als je valt, weer opstaan en doorgaan? Een sessie over leren experimenteren, bijstellen en leven in het nu.

 

Wil jij onderzoeken hoe dit 3-maanden programma jou kan helpen jezelf te bevrijden van je eetprobleem, eetbuien of eetstoornis? Boek dan een startsessie. Via onderstaande button kun je direct een afspraak hiervoor maken.